Strafrecht

Wordt u verdacht van een strafbaar feit, dan heeft u recht op de best mogelijke verdediging. U bent niet verplicht een advocaat in te schakelen, maar om wijs te worden uit alle geschriften en strafrechtelijke termen, raden we dit wel aan. Wij hebben deskundige strafrecht advocaten in huis die u kunnen helpen met de strafzaak. Wij zorgen voor de juiste stukken en bespreken de zaak met u. Afhankelijk van uw inkomen is het mogelijk gefinancierde rechtshulp te krijgen.

Rechtshulp bij strafzaak

Uw strafrecht advocaat begeleidt u volledig tijdens de gehele strafrecht procedure. Wij verdedigen u in de zitting. Ingewikkelde termen die langskomen in de procedure vertalen we. Ook hebben we de kennis om zogenaamde vormfouten te voorkomen en de rechter te wijzen op zaken die van belang kunnen zijn. Natuurlijk gaan we voor een zo goed mogelijke afloop van uw strafzaak.

Advocaat strafrecht nodig?

Bel 030 – 231 85 34 voor een oriënterend gesprek met één van onze strafrecht advocaten. U kunt ook het contactformulier gebruiken.  Een advocaat van onze vestiging in Utrecht, Houten of De Bilt neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact

  • Heeft u hulp nodig bij een strafrechtprocedure?
  • Wilt u in hoger beroep gaan bij de Rechtbank of het Gerechtshof?

Schakel dan een strafrecht advocaat van Burgers & Ran Advocaten in.

Bel 030– 231 85 34 voor meer informatie, vul het contactformulier in of maak een vrijblijvende eerste afspraak.

afbeelding-strafrecht