Arbeidsrecht

Bel ons op 030 – 231 85 34 voor een gratis oriënterend gesprek of gebruik het contactformulier.

Burgers & Ran Advocaten heeft gespecialiseerde arbeidsrecht advocaten die werkgevers en werknemers bijstaan in een arbeidsconflict. Deze arbeidsrecht diensten bestaan onder andere uit het opstellen van arbeidsovereenkomst en -voorwaarden, advies over de proeftijd, opzegtermijnen, concurrentiebeding, CAO’s en begeleiding bij reorganisatie en fusies.

Uiteraard zijn wij u ook graag van dienst bij ontslagzaken (valt onder ontslagrecht) en geschillen rond arbeidsongeschiktheid.

Nieuwe regels en wijzigingen arbeidsrecht

In het arbeidsrecht zijn er regelmatig nieuwe regels en wijzigingen in bestaande regels. Dit maakt het rechtsgebied tot een interessante en complexe tak van sport. Laat u daarom bij arbeidsconflicten begeleiden door iemand met verstand van zaken, een ervaren arbeidsrecht advocaat van Burgers & Ran.

Advocaat arbeidsrecht nodig?

Bel nu voor een gratis oriënterend gesprek met een advocaat arbeidsrecht: 030 – 231 85 34. Of  gebruik het contactformulier. Een advocaat van onze vestiging in Utrecht, Houten of De Bilt neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

Contact

  • Wordt u verdacht van een strafbaar feit en heeft u hulp nodig bij uw verdediging?
  • Zoekt u iemand die helpt bij het begrijpen van de strafrechtelijke termen?

Burgers & Ran Advocaten raadt aan een advocaat in te schakelen bij een strafzaak. Wij helpen u met de verdediging.

Maak een eerste afspraak via 030– 231 85 34 of vul het contactformulier in.